Drageid søker instruktører

Har du lyst til å jobbe med mennesker og spennende friluftsaktiviteter i et fantastisk naturområde?

 

zipline_250.jpgDrageid Leirskole og Kurssted er interessert i å komme i kontakt med positive friluftsinteresserte ungdommer i forbindelse med høstsesongen fra ca 20 august og ut til ca midten av november 2015 og våren 2016 fra mars til ut juni.

 


Av flere populære aktiviteter kan vi nevne at klatringen og kajakkopplegga drives på et enkelt nivå, men her er gode muligheter til å drive/bygge opp erfaring og kompetanse på høyere nivå for de som er interessert. Drageid ligger midt i et villmarksområde med store muligheter for aktivt friluftsliv, alt fra klatring, kajakk, fiske i ferskvann og sjø/hav, fridykking/dykking, grotting o.s.v. Vi er den største leirskolen i Midt-norge, med over 8000 gjestedøgn i året. Vi har nylig utviklet en zipline (170 m lang 40 m høy, wire) som absolutt er en av de tøffe i Norge og er godkjent av Veritas.

 

via_250.jpgDrageid er vel den leirskolen i Norge som satser mest på å bruke friluftsopplevelser til personlig vekst. Der har vi også samarbeid med ressurspersoner i andre land. Vi legger også vekt på at det skal gjøres mest mulig på naturens egne premisser. Vi vil at elevene skal oppnå personlig vekst gjennom utfordringer og bryte grenser etter evne. Legger vekt på at elevene skal oppleve positiv spenning på en trygg måte gjennom klatring, grotting, kajakk o.s.v. Men vi lærer også elevene om naturen og miljøet. Vi er selvfølgelig nøye med sikkerheten så dere får gradvis mer og mer ansvar etter hvert som de blir mer rutinert i våre opplegg.

Vi kan trygt si at våre medarbeider trives meget godt, og mange fortsetter som instruktører i friluftsliv etter at de har vært hos oss en periode, da de får et solid grunnlag for å lede folk i litt mere spenstige naturopplevelser.

 

Vi holder til ute ved Trøndelagskysten, på  grensen mellom Osen i Sør og Flatanger i Nord


Vi legger stor vekt på personlige egenskaper og prøver å sette sammen team som kan utfylle hverandre.
Vi ønsker at besøkende på Drageid skal treffe positive ungdommer som driver aktivt friluftsliv.


Referanser ønskelig.

 

Ta gjerne kontakt med Ingolv Dørum på telefon 72 57 75 18 eller mobil 906 21 515

 

 

Søknad sendes:

Drageid Leirskole og Kursted

7748 Sætervik

Eller på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Ukens bilde

Vi har 80 gjester og ingen medlemmer på besøk.